База с наклон M.R.A.B. 144 Mil Radian Adjustment Gen 4

1 600,00 лв.
Ново
  • Марка: Cold shot
  • Кат. номер: 02052021
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Описание
Cold Shot LLc’s, Mil Radian регулируема основа, система за регулиране на височината на MRAB, трябва да бъде прикрепена с релса за пикатини MIL-STD-1913. Неизползването на тази база MIL-STD е причина № 1 за повреда или неточност в системата MOAB / MRAB. Вижте страницата с често задавани въпроси или Wikipedia за повече информация.

Освен това, той е проектиран да елиминира проблемите, свързани с изкривявания, причинени от „огъване“ на светлина през (10) лещи в рамките на съвременния обхват. ВИЖТЕ ИЗОБРАЖЕНИЕ

Днес всеки основен производител на обхват предлага богат избор от „мрежи, компенсиращи падането на куршума“ и „персонализирани“ кули. Проблемът с тези скъпи функции е, че те са правилни само за ЕДНА касета, с ЕДНО тегло на куршума, с ЕДНА скорост.

M.R.A.B. системата не е специфична за патрона, тя е специфична за Mil Radian. M.R.A.B. може да се монтира на всяка пушка, снабдена с релса Picatinny с пълна дължина, камерна за всеки патрон от, .22RF до .50 BMG.

За 144 M.R.A.B. Основа е необходим отвор за диаметър 3/8 through през монтажната релса Picatinny, която е прикрепена към приемника, което позволява на по-дългия повдигащ винт да изпъкне място, когато е на нула.

Сега с прецизни земни повдигащи нишки за подобрена точност.

2 дължини на горните релси, за да се поберат повече приложения, флакон с ниво на мехурчета
Подобрение от Gen 1 до Gen 4

Купи на изплащане
Купи на изплащане