Дневна оптика с балистичен калкулатор SIG SAUER SIERRA 3 BDX 6.5-20x52

2 170,00 лв.
Ново
  • Марка: Sig Sauer
  • Кат. номер: 15092021952
- +
добави в количката
Моля, изберете:

ПОДРОБНОСТИ
Маскиран във форм -фактора на традиционен прицел за прицели се крие в силата на SIG SAUER BDX Ballistic Data Xchange. Прицелът SIERRA3BDX осигурява на ловеца осветена точка за автоматично задържане върху цели, когато е свързан с далекомер KILO с възможност за BDX. Отличаващ се с изключителни лещи SpectraCoat, цифров анти-наклон LevelPlex и индикатор за пренос на кинетична енергия KinETHIC, SIERRA3BDX е изключително лесен за използване. Нанесете мишена, поставете точката на задържане върху целта, дръпнете спусъка, ударете. BDX на SIG SAUER, просто СВЪРЖЕТЕ ТОЧКАТА

Характеристика

Интегрирана BDX балистична обмяна на данни. Система за далекомер и далекомер, която използва балистика, условия на околната среда и Bluetooth® за осветяване на точната точка на задържане.
Автоматична точка на задържане на цифрова фокусна равнина, съчетаваща стадии от втора фокална равнина, с OLED осветена балистична точка за задържане, която автоматично се мащабира с увеличение, за да се покаже на целта при всяко ниво на увеличение.
Разполага с нашето MOTAC (Motion Activated Illumination), което се задейства, когато усети движение, и изключва, когато не. Осигурява оптимална експлоатационна безопасност и удължен живот на батерията.
Високоефективните, свръхшироколентови широколентови покрития с антирефлексно покритие на Spectracoat намаляват повърхностните отражения до изключително ниски нива по целия видим спектър, осигурявайки превъзходно пропускане на светлина.
Иновативният индикатор за пренос на кинетична енергия на SIG SAUER KinETHIC. KinETHIC предоставя помощ за осигуряване на етичен лов, като показва, когато енергията на целта падне под праг, който може да бъде зададен от ловеца с помощта на приложението SIG BDX.
Новото за стрелкови далекомери BDX, Auto LevelPlex, автоматично увеличава чувствителността на цифровото ниво при по -дълги снимки.
Надеждна водоустойчива (IPX-7 с рейтинг за пълно потапяне до 1 метър) и устойчивост на мъгла.

 

Характеристики
Тип
Оптика
Обектив
52
Вид
Тактическа, Ловна
Увеличение
6.5-20
Купи на изплащане
Купи на изплащане