Нивел за оптика LEVEL RIGHT PRO

340,00 лв.
Ново
  • Марка: LEVEL RIGHT PRO
  • Кат. номер: B0404103
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Нивелирната скала е от решаващо значение за точността на далечните разстояния. За по-дълги изстрели наклонена (или не невилиране ) скала ще изтегли или изтласка траекторията на куршумите от вертикалния център. Влошава се, колкото повече се увеличава разстоянието.

Обхватът на ниво означава, че прицелът (и скалата) ще бъде перфектно подравнен с основата на пушката. Балансирането на малки нива върху приемника на кули и пистолети е общоприета практика от години. Това не само е тромав процес, но и грешен.Мерникът на повечето прицели не е перфектно подравнен със скалата, така че дори ако кулата ви е на нивото на пистолета, обхватът ви може да не е такъв. Level Right Pro променя всичко това, като опростява подравняването на обхвата в 4 лесни стъпки. Точен и интуитивен, този спестяващ време инструмент бързо подравнява действителния прицел към хоризонталната равнина на пистолета (независимо от подравняването на кулата), което е от ключово значение за точността на вашата пушка на дълги разстояния. Level-Right Pro ви помага бързо и уверено да монтирате обхват за максимална точност.

Специално проектиран за пушки с отворена цев (открита цев) и задействащи се с лост пушки или пушки с горната релса на пикатини.

 

Характеристики
Марка
LEVEL RIGHT PRO
Купи на изплащане
Купи на изплащане