Оптика Zero Compromice Optic - ZC420 - (Ultra short)

7 550,00 лв.
Ново
  • Марка: ZERO COMPROMISE OPTIC
  • Кат. номер: 02242022507
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Новият модел ултра компактни и леки оптики ZCO модел ZCO 420 създадени за лов и далечна стрелба с невероятните 35Mil корекция.

Въз основа на изключителен оптичен дизайн, с помощта на много специални лещи и покрития, се постига брилянтно изображение с висока разделителна способност и истински цветове, което в съчетание с много високо пропускане на светлина осигурява ясно и детайлно изображение дори при най-трудните условия на осветление (Мираж, мъгла, дъжд...) и в здрач. По този начин създаваме конкурентно предимство пред конкурентни продукти в спорта или правилна реакция при лов, която не е възможна с други разрешени продукти. Потребителят на ZCO получава това балансирано изображение без цветни ресни или „тунелно виждане“ при всяко ниво на увеличение, както и при всяка настройка на височината или странично регулиране, без значение колко е екстремна.

Ние сме опаковали тази несравнима оптика в изключително здрава, лесна за употреба, прецизна и абсолютно повторяема механика, произведена в собствено производство тук, в Австрия!

За да завършим пакета с най-високо качество на пазара, ние предлагаме функции като превключващо се осветяване на мерника (червено/зелено), интелигентно автоматично изключване, заключващи се кули, както и диоптри и приятно и удобно усещане.

"Опитайте и се уверете сами!"

ZC420
Zero Compromise Optic ZC420 съчетава превъзходни оптични характеристики с ненадмината механична прецизност в най-добрия ултра-къс дизайн, разработван някога.

Този оптичен прицел съчетава върховна прецизност, брилянтна оптика и здравина в компактен пакет, който съперничи на много по-големи прицели. С дължина 325 мм (12,8 инча) и тегло само 986 ​​грама (34,8 унции), този малък обем е идеален за всяко приложение, където размерът и максималната производителност са от първостепенно значение.

Ниското увеличение осигурява широко зрително поле за вашите действия от близко разстояние, докато механичната система позволява регулиране на височината от 35 мили. Никога досега не е било комбинирано толкова много производителност в толкова елегантен и компактен прицел.

Ненадмината оптична производителност.

Нашите оптични инженери са поставили следващия стандарт за яснота, пропускане на светлина и разделителна способност в компактен пакет. При този диапазон на увеличение и размер на обектива такова представяне не е било виждано досега. Възпроизвеждането на цветовете позволява възможно най-доброто изображение, общото пропускане на светлина е 92% с първокласна разделителна способност.

 
Технически параметри:
Увеличение : 4-20
Обектив: 50 мм.
Диаметър на тубусът: 36мм.
Стойност на клик : 0.1Mil
Вертикална корекция: 35 mils
Заключване на верт. турет: ДА
Хоризонтална корекция : 20 mils
Заключване на хор. корекция: ДА
Зрително поле на 91м. - 8.55м. - 1.82м.
Фокусно отстояние - 9см.
Компенсация на паралаксът : 25м. - безкрайност
Дължина: 32.5см.
Маса: 980 грама.
Скали: MPCT 1 ; MPCT 2
Подсветка : Зелен и Червен цвят
Фокална равнина : Първа
Характеристики
Марка
ZCO
Тип
Оптика
Обектив
50
Вид
Тактическа, Ловна
Увеличение
4-20
Купи на изплащане
Купи на изплащане