Оптика ZERO COMPROMISE OPTIC ZC527 – MPCT1

8 020,00 лв.
Ново
  • Марка: ZERO COMPROMISE OPTIC
  • Кат. номер: ПП-230620220940
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Оптика ZCO Zero Compromise Optic ZC527 е най-доброто решение за всички ваши изисквания за ангажиране на целта. С щедър нисък край от само 5X с масивно зрително поле от 21 фута, вашите нужди от близко разстояние са изпълнени. Доливането на 27X дава достатъчно увеличение за вашите целеви ангажименти на далечни разстояния до и над 1000 ярда.

Оптичните характеристики са несравними - Нашите оптични инженери са задали следващия стандарт за яснота, пропускане на светлина и разделителна способност в компактен пакет. Ефективност като тази никога не е виждана досега в този диапазон на увеличение и обективен размер. Предаването на цветовете е естествено с леко подобрение в контраст за възможно най-добрия изглед. Общото предаване на светлина към окото е 92% и разделителната способност е най-добрата в класа.

Усъвършенствана механична конструкция - Когато нашите клиенти изискват максимална надеждност, ние доставяме най-здравите строителни техники в индустрията, за да изпълним тази заявка. Нашите машинни инженери са проектирали едни от най-уважаваните прицели на пушки в света и са направили няколко стъпки по-напред за повишена издръжливост, повторяемост и здравина. Компонентите от закалена стомана се използват в зони с голямо износване, като вътрешните механизми за щракане на кулите на кота и вятъра, за да се осигури живот на повторяеми стойности за регулиране. Оптичните лещи са механично заключени на място, както и свързани по краищата за пълна и пълна структурна цялост. Ние знаем как другите изграждат обхвата си и разработихме техники и методологии, за да предоставим най-добрия обхват на пушките, произвеждан някога, защото нашите клиенти искаха по-добро. Щастливи сме да доставим!

Ненадминато разнообразие от мрежи - Нашите служители са силно ангажирани в стрелбата и ловната индустрия и са проектирали най-добрите налични мрежи. ZCO са разработили нови дизайни, за да подобрят разнообразието и използваемостта на мрежите. Независимо от вашата кандидатура, ние предлагаме решетка, която напълно ще отговори на вашите нужди.

Подобрени функции - Нашите продукти са създадени за най-взискателните потребители, така че ние предлагаме най-добрите функции, невиждани досега в един продукт. Стрелците вече могат да имат подобрена ергономичност чрез конфигурации на револверна кула отдясно или от лявата стена, заключващи кули, множество настройки за осветяване, включително нива, съвместими с оборудването за нощно виждане, бързо заключващ диоптър за фокусиране, вярно на посочената настройка на паралакс с нулев люфт, голям обхват на настройка и движение на вятъра, вградено в Return 2 Zero и лесно нулиращи кули, след като бъдат нулирани.

Нашата отдаденост не е просто да създаваме прицели за пушки, далеч от това. Ние сме посветени на изграждането на абсолютно най-добрите прицели за пушки в света! Ние не пестим от качество, за да постигнем ценова точка, ние просто използваме най-добрите материали и техники, за да изградим обхвата, за който винаги сте мечтали.

Характеристики
Марка
ZCO
Тип
Оптика
Обектив
56
Вид
Тактическа
Увеличение
5-27
Купи на изплащане
Купи на изплащане