Противогаз Dräger X-plore 6300 най-висок клас на защита

190,00 лв.
Ново
 • Марка: Dräger
 • Кат. номер: 260420222048
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Професионален противогаз Dräger X-plore® 6300 е здрава и изгодна целолицева маска за взискателни

потребители, които не искат да се лишат от комфорта и изпитаното качество.

Dräger X-plore® 6300 е наследник е на използваната по цял свят от десетилетия Panorama Nova® RA, преработена и подобрена със свежи цветове и интегриран баркод.

Предимства

 

 

Сигурност и комфорт

Корпусът на маската е изработен от устойчив и щадящ кожата EPDM, с двойна уплътнителна рамка и троен уплътнителен ръб, което осигурява сигурност и удобство за всеки тип лице.

 

 

Широко зрително поле

Защитеният срещу надраскване и изкривяване плексигласов PMMA визьор със 180° широк ъгъл на полезрение гарантира голямо зрително поле и отлична панорамна гледка.

 

 

Ефективна вентилационна система

Ефективната вентилационна система с отделна вътрешна маска предпазва визьора от замъгляване и осигурява безпрепятствена видимост.

 

 

5-точково закрепване на ремъците

Комфортното 5-точково закрепване на маската гарантира не само бързо и лесно поставяне, но

благодарение на широката конструкция на ремъците предотвратява образуването на точки на натиск върху главата.

 

 

Лесно обслужване и логистика

Един универсален размер улеснява логистиката и съхранението. Прикрепеният отвътре баркод позволява лесна обработка и обслужване на маските.

 

 

Разнообразна употреба

 

Dräger X-plore 6300 е оборудвана със стандартна връзка Rd40 в съответствие с международен стандарт EN 148-1 и може да се комбинира с всички филтри от серията Dräger X-plore® Rd40

 

ХАРАКТЕРИСТИКА:

Панорамна маска за защита от прахови частици, бактерии, вируси и химични вещества

Дрегер / Dräger X-plore 6300 е здрава и изгодна целолицева маска за взискателни потребители, които не искат да се лишат от комфорта и изпитаното качество.


X-Plore 6300 (без филтър), е изработена от устойчив и приятен за кожата EPDM (етилен-пропилен-диенова смес) с двоен уплътнителен кант, което гарантира оптимално прилягане при почти всички форми на лицето. Тя служи за защита от прахови частици, бактерии и вируси. Универсалният размер покрива всички големини, което прави логистиката и съхранението по-лесно. Комфортното 5-точково закрепване гарантира не само лесно и бързо поставяне, но и предотвратява, поради ширината си, и притискане в определени места на главата. Устойчивият на надраскване визьор от PMMA, с ъгъл на полезрение 180 градуса, осигурява широко зрително поле. Ремъците са изработени от изключително лек синтетичен материал. Добрата вентилационна система предотвратява запотяването на визьора. Разположеният от вътрешната страна баркод улеснява проследимостта в сервизната поддръжка на маската. Вентилите също се поддържат лесно и без употреба на инструменти. В маската има вградена разговорна мембрана за по-добра комуникация. На разположение е широка гама от допълнителни принадлежности и резервни части. Висококачествените материали гарантират дълготрайна употреба на маската и осигуряват висока икономическа рентабилност.

Технически параметри:

 • Маска -устойчив и приятен за кожата EPDM
 • Визьор - устойчив на надраскване PMMA (специален плексиглас) с ъгъл на полезрение 1800
 • Елемент за връзка - устойчив синтетичен материал с вентил за вдишване и издишва-не, нормирана връзка с кръгла резба Rd 40x1/7”съгл. EN 148-1
 • Тегло - около 500 г
 • Сертификация - съгл. EN 136 клас 2 (СЕ-знак), NIOSH, AS/NZS
 • Без филтър 

Окомплектовка:

 • Един брой Dräger X-plore 6300 в кутия
 • опакована със защитно фолио
 • ръководство за употреба


Маската може да се използва със следните филтри:

Купи на изплащане
Купи на изплащане