Карбонов приклад за Blaser модел М82 camo

5 022,00 лв.
Новый
  • Бренд: BLASER-RAV
  • Кат. номер: 091020211218
- +
добавить в корзину
Пожалуйста, выберите:

Моля, обърнете внимание, че карбоновият приклад за Baser Модел 82 е чисто ръчно изработен от въглеродни влакна, без боядисване или аквапринт или друга технология. За този завършек чиповете от въглеродни влакна са ръчно положени в хаотичен камуфлажен модел, за да се създаде красив и уникален модел.

Поради ръчната изработка времето за производство ще бъде увеличено. Също така имайте предвид, че моделът ще бъде различен и няма да бъде 100% подобен на снимки или други произведени наличности.

Тегло - 950 грама без системата.

Карноновият приклад идва без цевна кутия, собственикът трябва да разглоби своя приклад и да инсталира системата в M82.

Разходите за доставка не са включени и ще бъдат изчислени в проформата за окончателно плащане.

Прикладът M82 може да бъде оборудвана със стандартни въртящи се прашки или с комплект QD (чаши QD + въртящи се прашки QD, в предното и от лявата страна на запаса) срещу допълнително заплащане.

Също така M82 може да бъде снабден с адаптер за магнитна двунога/статив Spartan Precision срещу допълнително заплащане. Тази такса включва адаптера и процедурата за инсталиране.

Друг вариант за монтиране на двунога е шипа Harris или 3-слотова релса Picatinny. И двата адаптера са включени и могат да се променят, можете да кажете какъв адаптер трябва да бъде инсталиран.

Купи на изплащане
Купи на изплащане