Стойка за монтаж и почистване Tipton Ultra Gun Vise универсална

740,00 лв.
Ново
  • Марка: Tipton
  • Кат. номер: 12062021514
- +
добави в количката
Моля, изберете:
Описание на продукта

Стойка за монтажа и почистване на всякакъв вид дневни оптики, термални прицели, нощни прибори  Ultra Gun Vise от Tipton е идеалната сервизна кутия за работа с вашите оръжия. Менгемето е проектирано така, че да побере възможно най-широк набор от оръжия за почистване, поддръжка или оръжейни работи и е лесно конфигурируемо за работа например с пушки с болт, пушки, които се отварят, AR-15 и пистолети, текове и къси оръжия.

Двата компонента могат лесно да се регулират по дължина и височина, така че всеки тип оръжие да може да се използва в това менгеме. Скобите на менгемето са въртящи се, накланящи се и са изработени от здрав, мек материал, така че оръжието ви няма да бъде надраскано или повредено.

В допълнение към 2-те скоби за менгеме, Ultra Gun Vise включва и 2 пренареждащи се устойчиви на разтворители тави за аксесоари и AR магуелско менгеме. Дължината на стоманената рамка е 825 мм, а разстоянието на затягане е 673 мм. Освен това има 4 независимо нивелиращи крачета за нивелиране на пистолета за монтаж на оптика.

Купи на изплащане
Купи на изплащане