Стойка за стрелба Двунога carbon Tier One Evolution Bipod за Blaser

720,00 лв.
Ново
  • Марка: Tier One
  • Кат. номер: 130420212256
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Evolution Bipod
Tactical Evolution Bipod се отличава с революционен нов механизъм - запечатани ролкови лагери, които не пропускат прах и вода, което позволява на Bipod да се върти гладко около цевта на пушката, функция, която не се среща в никоя друга система за поддръжка в момента на пазара.

С КАКВО ДОЙДЕ
Всеки тактически двуног Evolution се предлага с гумени крачета като стандарт и адаптер по ваш избор.

Допълнителни опции за крака са на разположение и се продават отделно, включително крачета с шипове, крака на нокти и крака за ски, които са взаимозаменяеми и лесно се отстраняват в полето с помощта на върха на куршум.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ
Тактическата двуножка Evolution е регулируема за надвишение, така че не е нужно да оставяте терена да диктува вашия изстрел.

Движението на надвишението е изключително плавно поради конструкцията на механизма на ролковия лагер и можете да затегнете целия възел до желаното положение с помощта на динамометричната гайка.

КАК ДА МОНТИРАМЕ БИПОДА
Evolution Bipod трябва да бъде монтиран на крайния край на пушката ви. U-образната част на двуногата трябва да седи непосредствено под цевта на вашата пушка и да не фалира върху запаса.

Ние доставяме две различни по поръчка дължини на пикатини релса, които могат да бъдат монтирани отдолу и в края на вашия склад. Релсите се доставят с вградени прашки, така че не е нужно да губите прашката си, за да монтирате двуногата.

КОНФИГУРАЦИИ
Предлага се в дължини на крака 230 мм и 180 мм в алуминиеви или въглеродни влакна 7075T6, Evolution Bipod е адаптивен за всеки сценарий, с който професионалният или развлекателният потребител може да се сблъска.

Наличните адаптери са QD Picatinny, M-Lok, слот за ключове и новият ни адаптер Blaser R8. Адаптерите не са взаимозаменяеми за двуногите Evolution поради дизайна на устройството.

Предлагат се опционални удължения за крака от 50 мм, ако се изисква допълнителна височина. Понастоящем Bipod не се доставя с калъф за носене. Случаите ще бъдат налични в бъдеще, за да бъдат потвърдени.

Купи на изплащане
Купи на изплащане