TASER PULSE

1 190,00 лв.
  • Марка: Taser Axon
  • Кат. номер: 39066
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Тейзър - Taser Pulse  е  идеалното средство за самоотбрана от органите на реда при арестуване на заподозрени лица, от охранители на места за контрол (летища, кораби, самолети).

Дефиниция

 С две думи – какво всъщност представлява Тейзър: Електропреносно оръжие, което с помощта на жици провежда електрически импулси, които афектират функциите на нервната система и довеждат до пълно обездвижване и обезвреждане на поразения.

TASER Pulse е ефективен, по-малко смъртоносен защитен инструмент, който може да обездвижи нападателите за до 30 секунди. Със същия нокдаун удар, доверен от правоприлагащите органи, той е построен с мисъл за гражданска самозащита. С тегло от само 8 унции, това високотехнологично, интуитивно проектирано устройство революционизира пазара на самозащита.
- Импулсно устройство
- 2 касети на живо
- Литиева батерия
- Цел на проводящата практика

Крайният помощник, корпусът TASER Pulse е направен от силно ударен полимер (известен с невероятната си издръжливост), като гарантира, че вътрешността на TASER Pulse остава функционална, като същевременно има удобно, текстурирано сцепление.

С тегло само 8 унции е лесно да забравите, че имате професионална степен на защита на достъпа. TASER Pulse е достатъчно лек за носене навсякъде и ви позволява да носите по-малко притеснения по пътя.

* Този продукт не се продава онлайн. За повече информация моля свържете с нас по телефон или и-мейл.

Купи на изплащане
Купи на изплащане