Термален бързомер IRAY Holo HL13

2 236,00 лв. 2 373,00 лв.
Ново
  • Марка: IRAY
  • Кат. номер: ПП-0016122020
- +
добави в количката
Моля, изберете:

IRay holo e термален бързомор и термо прицел който е отличен избор за професионалисти и любители на лова и активния начин на живот. Тепловизионният колиматор XHolo  е сложно техническо устройство с висококачествено изображение, което се постига с идеален баланс между електро-оптичните. Множество проучвания потвърждават неговата надеждност и практическа функционалност. В колиматора HL06 най  -удобните ъгли на гледане ви позволяват да видите огромна площ, без да загубите целта си. Това позволява лов на близки и средни разстояния.

      Потребителският интерфейс, дисплеят, изображението са забележителни. Корпусът на колиматора е снабден с оптимално оразмерена германиева леща, която позволява безпрепятствен поток от данни с висока разделителна способност върху масива. Сензорът се характеризира със свръхчувствителност към температурни промени, което осигурява висока детайлност на изображението, плътност на пикселите и придава насищане, яснота. Сензорът на колиматора работи с висока честота, оптимална за дисплея.

Характеристика:

  • плътност на пикселите 17 микрона;
  • VOx матрица, OLED дисплей 1,8 инча;
  • леща с диаметър 6,8 мм;
  • зрителен ъгъл 43 * 33 градуса;
  • матрица - 320 * 240 пиксела;
  • температурна чувствителност 50 mK;

    Оптималната функционалност на колиматорите за термообработка iRay подчертава липсата на страст на производителя към ненужните функции в устройствата. Всяка част носи само полезни функции, поради което на корпуса на устройството има само два контролни бутона. Устройството има интуитивен интерфейс, който позволява дори на начинаещите да се справят с него. Можете да използвате цифровото увеличение, ако е необходимо. Той също така има 4 цветни палитри и 3 мрежи.

      По отношение на физическите свойства, термохимичният колиматор XHolo HL06 е способен да издържи на висок откат на различни, включително големи калибри, което прави възможно инсталирането му във всяко устройство за лов на къси и средни разстояния. Колиматорът се характеризира с високо износване, издръжливост и невероятно малки размери. Има надеждна защита срещу вода, прах и други неблагоприятни фактори. Способност да издържа на откат - 6 хиляди Дж.

      Устройството има многофункционален USB порт за пренос на данни и обмен с компютър. Изработена е със защитен щепсел, а инсталацията се извършва с помощта на бързо освобождаваща се релса Picatinny. Автономността на устройството се осигурява от два вида батерии, които можете да избирате, което ще ви позволи да работите непрекъснато до 3 часа. 

 

Спецификации:

Обективен диаметър

6,8 мм

Тип матрица

VOx

Разделителна способност на матрицата

320x240 пиксела

Плътност на пикселите

17 μm

честота Hz

25

Термична чувствителност

50 mK

Дисплей

OLED 1.8 "

Ъгли на гледане

43x33 градуса

Оптично увеличение, пъти

2x, 4x

USB

Да

Храна

CR123A / 16340

Автономна работа

3/2 часа

Габаритни размери, мм

58x80x80

Тегло на уреда

240 грама

 

#termalenburzomer #термо бързомер #IRAY HOLO HL13

#термален бързомер

Характеристики
Матрица
320×240
Обектив mm
6,5
Купи на изплащане
Купи на изплащане