Термален бинокъл Archer TB-8

56 000,00 лв.
Ново
  • Марка: ARCHER
  • Кат. номер: ПП-001008
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Термалният бинокъл ARCHER TGX-8/75 е ултрамодерно компактно оптично устройство, предназначено за наблюдение и наблюдение на зони при условия на ограничена видимост: лошо осветление, дим, мъгла, предмети, скрити от растителност или слети с подлежащ терен. Отличителна черта на този бинокуляр е интегрираният компактен лазерен далекомер с обхват 1550 nm, който позволява точно измерване на разстоянието в далечния диапазон.

Високоефективните възможности на оптичната система, разширеният набор от функции и ергономичният дизайн на ARCHER TGX-8/75 го правят необходимо устройство за широк спектър от приложения.

Устройството е оборудвано с високочувствителен пасивен приемник с далечна инфрачервена лента (LWIR) с разделителна способност и чувствителност в рамките на 20-30 mK. Бинокълът има два вградени цветни микро дисплея с висока разделителна способност и окуляри с регулиране на диоптъра и възможност за регулиране на разстоянието между очите.

Няколко зададени цветови схеми позволяват да се избере необходимата опция за показване в зависимост от изпълнените задачи.

Засичане на човек:

Откриване - 2200 m
Разпознаване - 600 m
Идентификация - 300 m
Характеристики
Матрица
640×512
Обектив mm
75