Термален бинокъл iRay Gemini GEH50R

9 299,00 лв.
Промо Ново
  • Марка: IRAY
  • Кат. номер: INF-Gemini
- +
добави в количката
Моля, изберете:
  • Мулти спектрални режими на гледане 
  • 640x512 12 микрона под 25mK NETD термично изображение
  • Цветен дневен режим с възможност за пълно фокусиране
  • Режим на нощно виждане с инфрачервена връзка и цвят на слаба светлина
  • Интегриран 1200m лазерен далекомер
  • Термични и оптични канали за синтез
  • Интегриран видеозапис и Wifi 

Бинокълът Infiray Gemini GEH50R Multi-Spectral с термично изображение разполага с пет режима на работа:  Фокусиращ цветен ден, инфрачервено нощно виждане, 640x512 термично изображение, дисплеи Fusion и Picture in Picture.

Термичният бинокъл Infiraty Gemini разполага с най-съвременен термичен сензор 640x512 12 микрона sub 20mk NETD с цветно дневно време и възможност за инфрачервено нощно виждане, осигуряващ 24/7 наблюдение, съчетан с интегриран лазерен далекомер за точни измервания на разстояние. 

Infiray Gemini е перфектен за екология, наблюдение на диви животни, лов, дебнене на елени и цели за сигурност, позволявайки на потребителите безпроблемно да превключват между ден, нощ и термична енергия или комбинация от светлинни спектри за най-добра способност за откриване.

Зашеметяващо дневно наблюдение с възможност за фокусиране

Обектив F1.0 50 мм, комбиниран с фокусируем, 4μm 1920×1080 цветен дневен сензор, позволява на потребителите да работят с Gemini като нормален чифт оптичен бинокъл през деня и нощта.

Дневното и нощното наблюдение разполага с 3,8x до 15,2x оптично магнет.

Високоефективно термично изображение 

Gemini ви позволява да откривате обекти на разстояние до 2600 метра. Способността му да различава фините температурни разлики помага за изграждането на по-детайлно изображение, което помага при разграничаването на различните видове диви животни.

С 4,1x оптично увеличение и до 16,4x цифрово увеличение, термичният сензор Gemini може да осигури детайли в близък план с минимално пикселизиране. 

Интелигентно решение за наблюдение

Алгоритъмът за интелигентно изображение осигурява пълно цветово сливане на дневно и термично или нощно виждане и термално.

С множество режими на сцена като „инфрачервено осветяване“, „инфрачервено очертаване“ и „проследяване на горещи точки“, термалните бинокли Gemini са ново поколение пълноцветна оптика за синтез.

С интелигентната PiP (Picture and Picture) потребителите могат да „смесват“ изходния режим и да избират термичен с увеличен термален пип или термичен с дневен PiP и обратно. Използвайки дневния цветен режим с термична PiP например, потребителите могат да сканират гориста местност и да открият източници на топлина с помощта на прозореца PiP и след това да наблюдават с помощта на цветния основен канал.

Ергономичен дизайн

Перфектно проектиран да бъде удобен за дълги периоди на употреба, Gemini разполага с изживяване при гледане с два окуляра и два HD OLED дисплея.

Допълнителни подобрения включват перфектно разположение на бутоните, симулиран захват на човешка ръка и C-образен извит дизайн на тялото с регулируемо разстояние между зениците.

Интегриран лазерен далекомер

Gemini разполага с интегриран 1200 m лазерен далекомер с режим на непрекъснато определяне на обхвата или единичен режим на сканиране, за да ви позволи да определяте точно разстоянията в двата режима на работа.

Режим Fusion

Режимът Gemini fusion съчетава термично изображение и цифрово изображение, обединявайки двете оптични изображения в едно.

Термичните изображения често нямат изобилие от фини детайли, докато цифровите изображения може да не подчертават ефективно целевите обекти.

Режимът Fusion позволява едновременно представяне както на сцената, така и на детайлите на обекта, подобрявайки топлинните източници на целта, както и предоставяйки максимално детайлно изобразяване в двете оптични равнини.

Режим нощно виждане

Gemini работи при слаба светлина, осигурявайки чувствително цветно изображение. Когато е оборудван с допълнителен IR осветител, Gemini може да се използва за осигуряване на кристално ясно изображение за нощно виждане, което ви позволява да наблюдавате по-високо ниво на детайлност, като например маркировки върху животинска козина, които не могат да се видят в топлинно изображение.

Характеристики
Матрица
640×512
Обектив mm
62
Купи на изплащане
Купи на изплащане