Термален бинокъл iRay Gemini GEH50R

9 299,00 лв.
Промо Ново
  • Марка: IRAY
  • Кат. номер: INF-Gemini
- +
добави в количката
Моля, изберете:
  • Мулти спектрални режими на гледане 
  • 640x512 12 микрона под 25mK NETD термално изображение
  • Цветен дневен режим с възможност за пълно фокусиране
  • Режим на нощно виждане с инфрачервена подсветка и цветен режим на слаба светлина идеален за трофейно разпознаване
  • Интегриран 1200м лазерен далекомер
  • Термален и оптични канали за едновременно излъчване функция FUSION
  • Интегриран видеозапис и Wifi за гледане на телефон или таблет

Бинокълът iRay Gemini GEH50R Multi-Spectral с термично изображение разполага с пет режима на работа:  Фокусиращ цветен режим, инфрачервено нощно виждане, 640x512 термално изображение, дисплеи Fusion и Picture in Picture.

Термалният бинокъл iRay Gemini разполага с най-съвременен термичен сензор 640x512 12 микрона sub 20mk NETD с цветно дневно време и възможност за инфрачервено нощно виждане, осигуряващ 24/7 наблюдение, съчетан с интегриран лазерен далекомер за точни измервания на разстояние. 

Infiray Gemini е перфектен за екология, наблюдение на диви животни, лов, дебнене на елени и цели за сигурност, позволявайки на потребителите безпроблемно да превключват между ден, нощ и термична енергия или комбинация от светлинни спектри за най-добра способност за откриване.

Зашеметяващо дневно наблюдение с възможност за фокусиране

Обектив F1.0 50 мм, комбиниран с фокусируем, 4μm 1920×1080 цветен дневен сензор, позволява на потребителите да работят с Gemini като нормален чифт оптичен бинокъл през деня и нощта.

Дневното и нощното наблюдение разполага с 3,8x до 15,2x оптично магнет.

Високоефективно термично изображение 

Gemini ви позволява да откривате обекти на разстояние до 2600 метра. Способността му да различава фините температурни разлики помага за изграждането на по-детайлно изображение, което помага при разграничаването на различните видове диви животни.

С 4,1x оптично увеличение и до 16,4x цифрово увеличение, термичният сензор Gemini може да осигури детайли в близък план с минимално пикселизиране. 

Интелигентно решение за наблюдение

Алгоритъмът за интелигентно изображение осигурява пълно цветово сливане на дневно и термично или нощно виждане и термално.

С множество режими на сцена като „инфрачервено осветяване“, „инфрачервено очертаване“ и „проследяване на горещи точки“, термалните бинокли Gemini са ново поколение пълноцветна оптика за синтез.

С интелигентната PiP (Picture and Picture) потребителите могат да „смесват“ изходния режим и да избират термичен с увеличен термален пип или термичен с дневен PiP и обратно. Използвайки дневния цветен режим с термична PiP например, потребителите могат да сканират гориста местност и да открият източници на топлина с помощта на прозореца PiP и след това да наблюдават с помощта на цветния основен канал.

Ергономичен дизайн

Перфектно проектиран да бъде удобен за дълги периоди на употреба, Gemini разполага с изживяване при гледане с два окуляра и два HD OLED дисплея.

Допълнителни подобрения включват перфектно разположение на бутоните, симулиран захват на човешка ръка и C-образен извит дизайн на тялото с регулируемо разстояние между зениците.

Интегриран лазерен далекомер

Gemini разполага с интегриран 1200 m лазерен далекомер с режим на непрекъснато определяне на обхвата или единичен режим на сканиране, за да ви позволи да определяте точно разстоянията в двата режима на работа.

Режим Fusion

Режимът Gemini fusion съчетава термично изображение и цифрово изображение, обединявайки двете оптични изображения в едно.

Термичните изображения често нямат изобилие от фини детайли, докато цифровите изображения може да не подчертават ефективно целевите обекти.

Режимът Fusion позволява едновременно представяне както на сцената, така и на детайлите на обекта, подобрявайки топлинните източници на целта, както и предоставяйки максимално детайлно изобразяване в двете оптични равнини.

Режим нощно виждане

Gemini работи при слаба светлина, осигурявайки чувствително цветно изображение. Когато е оборудван с допълнителен IR осветител, Gemini може да се използва за осигуряване на кристално ясно изображение за нощно виждане, което ви позволява да наблюдавате по-високо ниво на детайлност, като например маркировки върху животинска козина, които не могат да се видят в топлинно изображение.

 

Класически и ергономичен дизайн

 

Бинокълът Gemini разчупва модела на устройствата за нощно виждане, като предоставя класически дизайн на бинокъл, позволяващ удобно наблюдение. Пръстените за фокусиране са разположени близо до палеца за лесно регулиране, без да се налага да премествате фокуса от долния диапазон. Дръжката против приплъзване осигурява стабилна работа, намалявайки умората от продължителна употреба.

画板 1.png

 

Макс. 2600 м откриване и 1200 м LRF

 

Благодарение на инфрачервения чип InfiRay 640, 12μm, NETD≤25mk, 50Hz, бинокълът Gemini позволява идентификация на целта до 2600m. Бинокълът Gemini също е оборудван с 1200m LRF (лазерен далекомер), за да помогне на потребителите да преценят точно разстоянието до целта си.

画板 2.png

 

 

Ясни изображения без значение ден или нощ

 

Създаден със сензор за топлина и нощно виждане, бинокълът Gemini ясно идентифицира обекти както през деня, така и през нощта.

Използвайки алгоритъма за интелигентна обработка на изображения InfiRay, режимите за подчертаване и кантиране са първите на пазара. Бинокълът Gemini дава на ловците ясни изображения, като гарантира, че лошите метеорологични условия никога няма да провалят друг ловен излет.

画板 3.png

 

Дълъг живот и презареждаема батерия

 

Отминаха дните на безпокойство за живота на батерията по време на продължителни ловни пътувания. Бинокълът Gemini е конфигуриран с две акумулаторни стандартни 18650 литиево-йонни батерии, осигуряващи до 6 часа употреба.

画板 4.png

 

Богатите на функции отличават Gemini от конкуренцията

 

Бинокълът Gemini се предлага стандартно с функции като множество цветови палитри, PIP режим, аудио и видео запис, възпроизвеждане на видео и Wi-Fi връзка чрез приложението InfiRay Outdoor.

Снабден с множество функции и безпроблемно представяне, бинокълът Gemini е най-добрият избор за лов и наблюдение на полето.

 

Модел

GEH50R

Термично изображение

Разделителна способност, пиксели

640×512

NETD, мк

≤25

Обектив, мм

50

Зрително поле, °

8,8×6,6

Увеличение, ×

4.1~16.4

Обхват на откриване, m

(Размер на целта: 1,7m×0,5m, P(n)=99%)

над 2600м

Цифрови изображения за нощно виждане

Разделителна способност, пиксел

1920×1080

Обектив, мм

35

Зрително поле, °

9,4×7,0

Увеличение, x

3,8~15,2

Лазерен далекомер

Макс. LRF Разстояние, m

1200

Точност на измерване, m

±1(3-100m); ±(1+L×0,25%)(100-1200m,L е разстоянието до целта )

Други спецификации

Разделителна способност, пиксел

1024×768 , 2 AMOLED

Тип/Капацитет

Две литиево-йонни батерии 18650 /3.2Ah/3.7

Тегло, g

<960

Характеристики
Матрица
640×512
Обектив mm
62
Купи на изплащане
Купи на изплащане