Термален бинокъл Pulsar Merger LRF XP50

9 050,00 лв.
Ново
  • Марка: Pulsar
  • Кат. номер: 150820221459
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Pulsar Merger LRF XP50

Увеличение

2.5 – 20 (x8 zoom)

Сензор

640×480 @ 17 µm (NETD <25 mK)

Честота, Hz

50

Ъгъл на полезрение ((HxV), degrees / m@100m)

12.4×9.3 / 21.8×16.3

Обхват на откриване

1800 m

Обектив

F50/1.0

Размери

196x143x76

Водоустойчивост

Да

Диапазон на работна температура-25° – +50°Тегло,гр

0.8

 

 

Класически дизайн. Компактен размер

Термалният бинокъл Pulsar Merger LRF XP50 е изграден с класическия дизайн на дневния бинокъл. С малък форм-фактор, този термовизионен бинокъл пасва удобно в ръката, но въпреки това предлага привлекателна външна естетика и образцова ергономичност. Шестте функционални бутона са разположени в зоната за комфортен достъп и най-използваните функции на цифровото устройство се активират с едно докосване.

Комфортно изживяване при гледане

Оптичният дизайн на бинокъла Pulsar Merger LRF напълно отчита природата на човешкото зрение. Естествено е човек да получава визуална информация през два зрителни канала едновременно. Гледането с две очи е по-малко уморително от гледането с едно. Това означава по-добро откриване на малки или бледи обекти и по-добра производителност при сценарии с нисък контраст в сравнение с подобни монокулярни термовизионни устройства със същото техническо ниво. Междузеничното разстояние при бинокъла Merger LRF се регулира от 56 до 71 mm в зависимост от индивидуалните характеристики на конкретен потребител.

Прецизен лазерен далекомер

Разбирането на целевото разстояние е съществен фактор при вземането на правилните решения. Вграденият лазерен далекомер с обхват до 1 километър ви позволява да измервате разстояния в единични измервания и режими на непрекъснато сканиране с точност ± 1 метър за бърза и безгрешна оценка на ситуацията.

 

Термично изображение с висока разделителна способност с 640x480 пиксела @ < 25 mK NETD сензор

Сензор с висока чувствителност с < 25 mK NETD улавя минимални температурни разлики при наблюдение в условия на нисък температурен контраст, както и по време на дъжд или мъгла. Разделителната способност 640x480 пиксела осигурява надеждна идентификация на целта, висококачествена визуализация на важни анатомични характеристики на животното плюс малки детайли на околния пейзаж.

Германиев обектив с бърза бленда F50/1.0

Характеристиките на оптиката за термично изображение имат решаващо влияние върху способността на термовизионната камера да улавя дори най-ниските нива на радиация. Най-добрата ефективност на откриване се постига с бързите лещи на термокамерата Merger LRF (F50/1.0) в комбинация с високочувствителния термичен сензор. Merger LRF дава на потребителите най-доброто качество, най-подробните и висококонтрастни, информативни изображения всеки път, дори по време на дъжд или мъгла, когато температурният контраст на наблюдаваната сцена е минимален.

 

Най-новите алгоритми за обработка на изображения

Термичният бинокъл Merger LRF е оборудван с усъвършенствани алгоритми за обработка на изображения, които показват тяхната ефективност при различни метеорологични условия и сценарии на работа на устройството. С окулярите Merger LRF потребителят получава ново ниво на ясно и безшумно изображение с увеличени детайли на обекта и подобрен контраст.

Две независими батерии. До 10 часа непрекъсната работа

Merger LRF се захранва с две акумулаторни батерии: една вградена с капацитет 4 Ah, другата сменяема с капацитет 3,2 Ah. Едно зареждане гарантира до 10 часа живот на батерията. Релефът върху тялото на сменяемата батерия за точно определяне на правилната позиция позволява бърза и уверена смяна на изтощена батерия с нова при пълна тъмнина чрез докосване.

 

Голям обхват на откриване

Мощен обектив за далечно разстояние, съчетан с 640x480@17 µm високочувствителен термовизионен сензор осигурява изключителни възможности за откриване. Стандартен обект с височина 1,8 м може да бъде открит на разстояние до 1800 м в пълна тъмнина.

...

2.5х-20x променливо увеличение

Цифровото увеличение, до 8x, осигурява подобрен фокус и по-добро общо разпознаване на обекти на значителни разстояния. Увеличението се променя или постепенно в стъпка 2x, или непрекъснато за наистина оптимално, персонализирано зрително поле за конкретна ситуация.

Висококачествен корпус от подсилена магнезиева сплав

Merger LRF е проектиран за постоянна, често тежка употреба. Корпусът от магнезиева сплав е лек и същевременно здрав. Корпусът надеждно защитава вътрешните компоненти на термовизионно устройство от удари, изпускане, влага, топлина или студ. В същото време металният корпус ефективно премахва топлината от електрониката и повишава последователността на работата на устройството по време на дългосрочно наблюдение.

Вграден фото и видеорекордер

Merger LRF има вграден видеорекордер. Вътрешната памет на Merger LRF може да съхранява часове видео и десетки хиляди снимки. Едно докосване на бутон е достатъчно, за да направите снимка на интересна сцена или да започнете да записвате видео. Кадрите се копират на твърд диск на компютър чрез USB-C порт. Собственикът на Merger LRF има безплатно 16 GB дисково пространство за съхранение на снимки и видеоклипове, заснети с устройството, в облачното хранилище на Pulsar. Просто инсталирайте мобилното приложение Stream Vision 2, влезте и свържете устройството със смартфон чрез WiFi.

Stream Vision 2. Wi-Fi интеграция с iOS и Android устройства

Вграденият WiFi свързва Merger LRF със смартфони с Android и iOS чрез мобилното приложение Stream Vision 2. Това отваря широка гама от опции, включително актуализации на софтуера на безжичното устройство, предаване на изображения в реално време от устройството към екрана на смартфона, публикуване в социални медии на фото и видео съдържание, заснето от устройството, или прехвърляне към месинджъри, дистанционно управление на цифрово устройство функции и достъп до последните новини от Pulsar. Освен това регистрираните потребители получават 16 GB облачно хранилище за снимки и видеоклипове, записани с устройството.

Подобрена Wi-Fi свързаност с поддръжка на вълнов диапазон 2,4 / 5 GHZ

В термовизионните камери  Pulsar Merger LRF стандартният честотен диапазон на свързване на смартфон чрез 2,4 GHz WiFi канал е допълнен с ефективен диапазон от 5 GHz. Връзката от 5 GHz предлага по-добра честотна лента, по-бърза скорост на трансфер на данни, устойчивост на шум и подобрена стабилност на връзката, което води до по-продуктивна и по-лесна работа на термовизионната камера със смартфон.

HD AMOLED дисплеи с висок контраст

Докато HD AMOLED дисплеите на Merger осигуряват ясно, богато контрастно, ярко оцветено зрително поле, AMOLED технологията осигурява безупречно, плавно изображение с висока разделителна способност и пестене на енергия.

Селекция от 8 цветови палитри

Изборът от 8 цветови палитри позволява на потребителя да наблюдава своето зрително поле по-ефективно, което му позволява да оптимизира устройството за конкретни задачи, както и да реагира на променящите се условия на наблюдение. White Hot, Black Hot и Red Hot са оптимални за откриване на обекти, Rainbow и Ultramarine спомагат за увеличаване на шансовете за разпознаване и идентификация. Red Monochrome, Sepia и Violet са най-подходящи за продължително наблюдение през нощта.

Водоустойчив клас IPX7

Водоустойчив клас IPX7 за защита от обилен дъжд, сняг или други валежи. Устройството е проектирано да работи безупречно, дори след потапяне във вода до 1 метър за до 30 минути.

Широк диапазон от работни температури (-25 до +50°C)

Корпусът, захранването, оптиката и електрониката на Merger LRF са проектирани с оглед на приложения в широк диапазон от температури. Merger осигурява надеждна и ефективна работа при мразовит студ до -25°C.

Характеристики
Матрица
640х480
Обектив mm
50
Матрица
AMOLED 1024x768
Купи на изплащане
Купи на изплащане