Термален прицел iRay Rico RL42 LRF

6 434,00 лв. 7 319,00 лв.
Промо Ново
 • Марка: IRAY
 • Кат. номер: ПП-005
- +
добави в количката
Моля, изберете:

IRay Rico RL42 LRF е многофункционален термален прицел, отличаващ се с променлив лазерен далекомер, подвижна батерия, увеличение на окуляра до 14 пъти и цялостно надграждане на софтуерния интерфейс. С актуализираната серия Rico, IRay предлага и усъвършенствана корекция и автоматична оптимизация на изображението.

 • Високо качество на изображението

Серията Rico е вградена с инфрачервен, независимо разработен високоефективен VOx детектор, който ви предлага ярки, високо детайлни термални изображения. По-лесно е да търсите цели на тъмно с невероятно рязко качество на изображението.

 • AMOLED микро дисплей

Висококонтрастният AMOLED микро дисплей с HD резолюция предлага рязко изображение и живи цветове. Екранът на дисплея има отлично качество на изображението и дава безупречно представяне, дори при температура на замръзване.

 • Ultraclear режим

Вграденият “ултрачист” режим е специално проектиран за тежки метеорологични условия, като например при силна мъгла и дъжд.

 • Удобен за потребителя интерфейс
 • Картина в картина

Функцията “Картина в картина” подобрява точността, като осигурява 2-кратно увеличено изображение на областта на прицела в горната част на дисплея. Помага за увеличаване на целта, като същевременно запазва видимостта на цялото зрително поле.

 • Висока устойчивост на удар

Серията Rico се отличава с изключително висока устойчивост на удар до 1000 G.

 • Лазерен далекомер 

Серията Rico предлага възможности за лазерно отдалечаване, които могат точно да уловят и покажат целевото разстояние с точност от ± 1 m и максимално разстояние от 1000 m. Прецизният лазерен далекомер осигурява точно търсене на разстояние в два режима – Единично измерване на време и Режим на сканиране с ± 1 m точност до разстояние от 1 км. Режимът на сканиране позволява на стрелеца да се адаптира бързо към променящите се разстояния за по-добро разположение на изстрела.

 • Дълъг обхват на откриване до 2600 m

Мощният обектив в комбинация с професионален сензор за термоизображение с NETD ≤50 mK осигурява изключителни възможности за откриване. Стандартен обект с височина 1,8 м може да бъде открит на разстояние 2600 м при пълен мрак.

 • Сменяема батерия

Серията Rico поддържа 3,7 V батерия с голям капацитет от 3820 mAh, която работи в продължение на 6 часа. С възможност за поддържане на непрекъснато захранване по всяко време на открито, той осигурява идеално решение за батерията. Батериите могат бързо да бъдат извадени и заменени с нови за секунди.

 • Видеозапис

Серията Rico предлага видеозапис и заснемане на изображения по време на наблюдение. Видеото и снимката могат лесно да се предават чрез кабелна или WiFi връзка. Вграденият видеорегистратор е страхотно предимство, когато става въпрос за заснемане. Едно натискане на бутона REC заснема кадри, които могат лесно да се споделят с колеги, приятели и семейство. 32 Gb вградена памет осигуряват много часове записано видео и тонове снимки.

 • Вграден акселерометър и цифров компас

Вграденият акселерометър и цифров компас подобряват точността, като точно определят надвишението и ъглите. Той може да посочва посоката и степента на странично накланяне.

Спецификации IRay Rico RL42 LRF
Резолюция 384×288
Размер на пиксела, μm 12
Честота на опресняване, Hz 50
Обектив F42 / 1.1
Резолюция дисплей 1024×768 AMOLED
Увеличение 4~16
Обхват на откриване, m

 

(Target size:1.7m×0.5m, P(n)=99%)

2179
WiFi и записващо устройство да
 

 

Компас и акселерометър

Лазерен далекомер

 

 

да

да, 1000m

Батерия 3.7 V / 3820 mAh
Макс. живот на батерията, часове 6
Тегло (без батерии), g 830
Размери, mm 250×65×58

 

#термален прицел #термо прицел #термален прицел IRAY

#termo pricel #termalen pricel

Характеристики
Матрица
384×288
Обектив mm
42
Купи на изплащане
Купи на изплащане