Термален прицел Pulsar Talion XQ38

4 595,00 лв.
Ново
  • Марка: Pulsar
  • Кат. номер: 76651
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Puslar Talion XQ38

 
 
ТЕРМАЛНАИЗОБРАЖЕНИЕ

До 9 часа време на работа с едно зареждане

Talion се захранва със сменяема акумулаторна батерия Pulsar APS5. Едно зареждане гарантира до 9 часа живот на батерията, което покрива времето на активно използване на мерника за лов. Дизайнът на капака на батерията помага за точното определяне на правилната позиция и прави възможно бързото смяна на изтощена батерия с нова в пълна тъмнина само чрез докосване.

 
 

Многоточков монтаж на призма за прецизно позициониране върху пушка

Монтажна призма с множество точки на винтове за осигуряване на гъвкавост и удобство при инсталиране на оптичен прицел Talion на различни видове пушки. По време на монтажа потребителят може да премести прицела по протежение на пушката до най-удобната позиция за гледане.

Всички контролни елементи в директен достъп

Всички контроли на оптичния прицел Talion са поставени на горния панел на окуляра, за да опрости достъпа и за удобство както на дясна, така и на лявата ръка.

 

Механизъм за бързо изваждане на батерията

Уникалният дизайн на капака на батерията с бързо изваждане осигурява бърза и безупречна смяна на батерията. Освобождаването на ключалката отваря и повдига капака на батерията в горната част на корпуса на прицела за бърз достъп до акумулаторната батерия.

 

Регулиране на фокуса с тактилен маркер, зададен за нощна снимка

Прецизното регулиране на фокусирането има интегриран лост за перка, който е настроен така, че да съответства на изпъкналия ръб на корпуса на прицел Talion, когато фокусирането достигне 70 m (76 yd), разстоянието за снимане през нощта. Това позволява бързо и правилно фокусиране, дори без да се гледа в оптическия прицел.

 

...

3 нива на усилване на чувствителността

3 нива на усилване на чувствителността

Изборът на ниво на усилване на сигнала, комбиниран с нови алгоритми за филтриране с фини настройки на яркостта и контраста, предлага на ловеца страхотни възможности за откриване на дивеч на далечни разстояния при различни метеорологични и температурни условия. Настройката за усилване помага да се дефинират характеристиките на трофея на животното и осигурява ясно изобразяване на обекти и фон в зрителното поле.

Лек и здрав корпус от магнезиева сплав

Лек и здрав корпус от магнезиева сплав

Корпусът на Talion е изработен от магнезиева сплав, за да осигури голяма структурна здравина и да запази леко тегло. Здравият и лек метален корпус служи и като радиатор, извличащ топлината, генерирана от вътрешната електроника, като по този начин прави термовизионното устройство по-чувствително.

Запис на снимки и видео

Запис на снимки и видео

Запазете най-добрите моменти на наблюдение и ги споделете с приятелите и колегите си по лов. Едно натискане на бутон е достатъчно, за да заснемете интересен момент или да започнете да записвате видео. 16 GB вградена памет ви позволява да записвате много часове видео и десетки хиляди снимки.

Wi-Fi интеграция с iOS и Android устройства. Приложение Stream Vision 2

Wi-Fi интеграция с iOS и Android устройства.  Приложение Stream Vision 2

Вграденият Wi-Fi модул ще свързва устройството със смартфони на базата на Android и iOS чрез мобилното приложение Stream Vision 2. Тази комбинация предоставя страхотни възможности, като безжично актуализиране на софтуера на устройството, предаване на изображения на екрана на мобилно устройство в реално време, дистанционно управление на цифрови функции и много други. Потребителите, регистрирани в приложението, получават облачно пространство за съхранение на снимки и видеоклипове, направени с цифрово или термовизионно устройство.

Водоустойчив IPX7 корпус

Водоустойчив IPX7 корпус

Със степен на водоустойчивост IPX7, прицелите Talion работят в условия на висока влажност и силен дъжд и могат да издържат половин час на потапяне под вода на дълбочина от 1 метър.

Съпротивление на откат с висок калибър: 12 калибър, 9.3x64, .375H&H

Съпротивление на откат с висок калибър: 12 калибър, 9.3x64, .375H&H

Термичните прицели Talion са с висока удароустойчивост и могат да се използват с нарезни ловни оръжия с калибри 9.3x64, .30-06, .300, .375H&H и др., както и с гладкоцевни и пневматични оръжия.

5 профила на снимане / 50 разстояния за нулиране

Настройките за нулиране се записват в профил за снимане. Паметта на Talion съдържа до пет профила на стрелба за няколко вида оръжия или патрони. Всеки профил може да поддържа до десет разстояния за нулиране.

Селекция от 10 форми на мерника в 9 цветови режима

Печелето се показва електронно в същата равнина като целта. Паметта Talion съдържа десет конфигурации и функции на мерника (тип директен изстрел, балистичен, мащабируем и редовен), всички налични в девет цветови опции.

Прецизно насочване в режим "Картина в картина".

Прецизно насочване в режим

Функцията „Картина в картината“ позволява на стрелеца да изведе кадър за нулиране с висока точност. Заемайки само 10% от общата площ на дисплея, рамката показва увеличено изображение на целта и мерника и позволява на потребителя да вижда отблизо изображението в зоната за прицелване и да има визуален контрол върху цялото зрително поле едновременно.

Променливи цветови палитри

Променливи цветови палитри

Изборът от 8 цветови палитри позволява на потребителя да наблюдава по-ефективно зрителното си поле, което им позволява да оптимизират уреда за конкретни задачи и да реагират на променящите се условия на наблюдение. White Hot, Black Hot и Red Hot са оптимални за откриване на обекти, а Rainbow и Ultramarine помагат за увеличаване на шансовете за разпознаване и идентифициране. Червеният монохром, сепия и виолетовото са най-подходящи за наблюдение на дълги разстояния през нощта.

Характеристики
Матрица
384х288
Обектив mm
38
Купи на изплащане
Купи на изплащане