Tермален прицел Pulsar Thermion Duo DXP50

9 065,00 лв.
Ново
  • Марка: Pulsar
  • Кат. номер: ПП-0086N
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Двойно удобство

Thermion Duo DXP50 е базиран на най-добрите решения и компоненти на оптически мерник – Thermion 2 XP50 Pro. С купол, разположен в горната част на прицела, с пълноцветен сензор с 4k резолюция за дневен лов. Независимо дали става въпрос за дъжд, мъгла или някакви неблагоприятни метеорологични условия – нищо няма да попречи за локализиране на дивеча и разкриване на неговите трофейни качества. Цифровият канал с 4k резолюция е перфектен за ясна идентификация и прецизна оценка на целта и заобикалящата я среда в пълен цвят. Изисква само едно натискане на бутон за превключване между двата канала – топлинен и дневен дигитален. Това е бързо и удобно.

Използването на Thermion Duo DXP50 като дневен мерник е просто и лесно, тъй като обективът не изискват фокусиране. Дневният цифров канал ясно рамкира обекти на разстояние над 10 метра. Освен това той разполага с еднакво зрително поле, както за термални, така и за цифрови канали. Можете лесно да превключвате между двата канала, без да променяте фокуса върху наблюдавания обект.

Чувствителност към най-малкия детайл

Новият мерник е оборудван с високочувствителен сензор Lynred, произведен в Европа с < 25 mK NETD, който улавя минимални температурни разлики при наблюдение при ниска температура, дъжд или мъгла. Разделителната способност от 640×480 пиксела осигурява отлична детайлност и идентифициране на целта сред околния пейзаж.

Размерът на сензора позволява широко зрително поле за удобно и информативно наблюдение както на неподвижни, така и на движещи се цели.

Високо прецизно фокусиране

Точно като Thermion 2 LRF, Thermion Duo DXP50 разполага с високо прецизно двустранно управление за фокусиране. Сега те идват с лост- перка, който позволява  лесно и бързо да се фокусира топлинния канал. Разположени от двете страни на прицела, перките правят това устройство удобно както за лява, така и за дясна ръка.

Цифровото увеличение с висока разделителна способност позволява на ловеца да приближава с до осем пъти без загуба на качество на изображението.

Функцията Картина в картината позволява едновременно показване на изображения от двата оптични канали,  термичното и цифровото изображение.

Дневният канал предлага идеално възприемане на изображението както при слънчево, така и при облачно време.

Thermion Duo DXP50 има изключителни възможности за растояние на наблюдение – обекти с височина 1,8 метра могат да бъдат открити на 1800 метра в пълна тъмнина. През деня  термален канал помага да се локализира дивечът въпреки мъгла, висока трева или дълбоко в гората.

С този прицел ще можете да ловувате до 6 часа с едно зареждане на батерията.

Thermion Duo DXP50 се захранва с две акумулаторни батерии: една вградена и една

сменяема. Външната батерия се сменя бързо и лесно дори при пълна тъмнина.

Новият мерник добавя привлекателна визуална естетика към всяко ловно оръжие. Наподобява класически дневен мерник, монтиран на стандартни 30 мм пръстени. Това е гъвкаво и доказано във времето решение.

Мултимедиен комплект от висок клас

Не на последно място, Thermion Duo DXP50 предлага всички най-добри мултимедийни функции, които можете да очаквайте от модерен инструмент за лов: от фото и видеозапис до подобрена WiFi свързаност и интеграция на приложението Stream Vision 2 с вашите iOS или Android устройства. Уредът е напълно водоустойчив и функционира перфектно в условия на висока влажност, силен дъжд и може да работи в широк диапазон от температури, от -25 до +50.

Топ функционалност за модерно ловно изживяване:

– Дневна и нощна употреба

– 4k пълноцветен сензор за дневен лов

– 640×480 @ NETD < 25 mK високочувствителен термовизионен сензор

– Термична леща с бърза бленда F50/1.0

– Широкоъгълен окуляр за удобно наблюдение

– Мигновено стартиране

– Високоточно двустранно фокусиране

– Функция “Freeze” в термo и цифров канали

– Избор от 10 вида на кръст в 9 цветови режима

– Селекция от 8 цветови палитри в термален режим

– Висококонтрастен HM AMOLED дисплей

– 1800 m дистанция на топлинно откриване (фигура 1.80м) / ден и нощ

– Монтаж на стандартни 30мм рингове

 

Характеристики
Матрица
640x480
Обектив mm
50
Купи на изплащане
Купи на изплащане