Термо прибори IRay - Ловувай както Никога Преди!

Термо прибори IRay  - Ловувай както Никога Преди!
8 декември 2022

InfiRay Outdoor разкрива 4 нови продукта на есенното представяне за 2022

 

InfiRay Outdoor пусна своите дългоочаквани есенни продукти на тяхното есенно представяне, което включва термален монокуляр IRay EYEⅢ MAXТермална насадка IRay Mate Series、Термален прицел IRay Hybrid Series、и звездната атракция единствения в света Термален прицел с резолюция 1240*1024 IRay Rico RS75. Стартиращото събитие беше излъчено на живо на 15 септември EST/20:00 15 септември CET във Facebook и YouTube.

 

Потребителите са доста запознати с високото качество на изображението на IRay но новите продукти идват с повече от основни функции, които предлагаме. Ловувайте както никога досега,  лозунгът показва нашата отдаденост и амбиция да донесем чисто ново ловно изживяване с уникална функция、висока ефективност、висока яснота...

 

 1440x600.jpg

 

 

Термален монокуляр IRay EYEⅢ E3 MAX ——За да подобрите ефективността си при лов

 

 d39a8138408a080b3b0dedd0ba184a0.jpg

 

Като пионер в оптоелектронната индустрия, ние актуализираме серията IRay EYE до трето поколение, устройството има чисто нов цилиндричен дизайн с колелце за превъртане за извършване на повечето операции. Освен традиционния бутон ON/OFF, EYEⅢ E3 MAX може автоматично да се включва/изключва бързо само чрез отваряне/затваряне на капачката на обектива. Тъй като повечето операции могат да бъдат извършени с един бутон на колелцето за превъртане, то е удобно и за потребители с левичари. По този начин, това ще помогне на потребителите да търсят повече ефективност без колебание, разсейване в тъмното.

 

Освен ефективността на работа, която те обновиха в EYEⅢ E3 MAX, устройството разполага и с ултра-ясен режим на изображения и основно увеличение до 5,0. За потребителите, които искат да наблюдават целта бързо, това трябва да е подходяща опция. В допълнение към магнитното зареждане, може да се зарежда и с тип C, за да се гарантира, че падането не е лесно, когато е свързано към захранваща банка по време на лов.

 

 

Термална насадка IRay  MATE——Вашият идеален партньор за дневни мерници

 

c63d2e5ef712fb2cf328f9e12f19f75.jpg

 

IRay Mate Series е най-новият клип-он продукт, произведен от InfiRay Outdoor. MAH50 от висок клас, който те представиха този път, е снабден с изключително здрави материали от магнезиева сплав, които ще допринесат за високото изискване на "POI=1MOA" дори при съвпадение с висококалибрени пушки. За първи път InfiRay добавя LRF като допълнителен аксесоар за щипката. Следователно ултра прецизното се реализира.

 

Тези продукти MATE са оборудвани с 640*512,12㎛детектор с NETD<25mk,може да изобрази изображение без изкривяване дори когато се използва с 10x дневен обхват.

 

MAH50 има преносим размер, по-малък от iPhone12, InfiRay Outdoor също го направи с 20% по-лек от други подобни продукти, като се брои теглото на вградена батерия. Може да бъде добър избор за потребители, които искат по-малка и по-лека предна приставка.

 

 

Термален прицел IRay Hybrid  ——Открийте гъвкавостта на термовизионната камера

 

7bac6edd40d259dbc77976cfa2e9b2e.jpg

 

От името IRay Hybrid, Hybrid е многофункционален термичен камер с двойно предназначение: като термичен мерник или като клипс. Като се има предвид комфортът и безопасността на потребителите, Hybrid има много голяма очна кутия за удобно наблюдение и 60 мм разстояние на изходната зеница, за да остане в безопасност.

 

InfiRay винаги се е придържал към ултра-чистия стандарт, така че Hybrid използва 2560×1920 AMOLED дисплей за по-добро качество на изображението.

 

За да постигне точността на 1MOA, Hybrid значително подобри монтирането, абсорбиращо отката, LRF и балистичното изчисление. Външният далекомер приема формата за бързо освобождаване, която е много удобна за инсталиране. Hybrid ще ви осигури лов като никога досега.

 

 

Rico RS75— —1,3 милиона пиксела, НУЛЕВА конкуренция

 

6c3b12fa983fe16d42a3fcc7ec2d6c1.jpg

 

Наред с обикновените продуктови серии, InfiRay Outdoor пусна RS75, който е описан като „нова ера за серията RICO“. Това е първият път за приемане на 1280 детектори в крайни продукти в цялата индустрия. RS75 се захранва от нов 1280 сензор, проектиран от InfiRay Outdoor, той може да остане ясен с 12x увеличение, за да гарантира, че можете да видите максималното количество детайли за надеждно идентифициране на вашата цел.

 

RS75 разполага със 75 mm обектив. С комбинацията от безумно фокусно разстояние и мощен детектор, RS75 успява да разшири обхвата на откриване до над 3800 метра. Широката бленда позволява предаването на повече енергия и следователно увеличава контраста, което улеснява ловците да забелязват дивечите.

 

Rico RS75 също се предлага с поразителни характеристики,включително обхват на откриване 3896,1,03-инчов превъзходен AMOLED екран,конфигурация на стойка LRF,и 128G вътрешна памет, която ще осигури безпроблемно записване.

 

Новите продукти на InfiRay Outdoor наистина дават допълнителна възможност за чисто ново ловно изживяване, всички нови продукти ще бъдат налични по-късно тази есен. Обещават и още нови продукти през този ловен сезон.

 

Източници:

Научете повече за InfiRay Outdoor :

www.infirayoutdoor.com

 

20 януари 2023
Термален прицел iRay Rico Series-RH50Pro Dual POV

iRay Outdoor RICO PRO е създаден, за да бъде най-модерният термичен оптичен прицел с двойно зрително поле (FOV), наличен на търговския пазар. Патентованата двойна FOV обективна леща на InfiRay Outdoor позволява на потребителите безпроблемно да превключват между широк FOV за откриване и тесен FOV за идентификация на целта. Несравнимо качество на изображението, съчетано с интуитивен и лесен за използване интерфейс, HD дисплей, 6 часа време на работа, корпус от алуминиева сплав и 32 GB вътрешна памет, ви дава всички инструменти, от които се нуждаете, за да пренесете своя лов на следващия ниво.

прочети още
28 септември 2021
Нова серия ловни и тактически оптики VORTEX - Ненадминато качество на достъпни цени

Ще разгледаме някой от новите модели за 2021 като се фокусираме на техните характеристики, размер, и цена.

прочети още
25 септември 2021
Термалният фаворит за 2021 IRAY SAIM SCH 50 с резолюция 640х512

Най-новият модел на фирмата Infiray IRAY SAIM SCH50 вече и в България! Предлага същият компактен размер и ниско тегло като топ продукта на марката IRAY SCT35, но вече оборудван с най-мощният процесор, резолюция 640х512 и чувствителност под 40мК. Способен да разпознава рога и зъби на животни до 300м. Открива обекти до 6000м, използва презареждаеми батерии CR123 работещи до 4,5ч.

прочети още
10 август 2021
Тестваме Италиански монтажи за дневни оптики и бързомери на фирмата AUDERE

ТЕСТ на монтажи за дневни прибори AUDERE. Лидер в Италия по надеждност, повторяемост на всеки изстрел при монтаж и демонтаж! С вградени либели за хоризонтиране на оръжието. Предлагат се в различни височини и модели. Перфектен избор за стрелба на максимални разстояния с гарантирана точност! Много леки и надежни като тип заключване на 1913 и Nato стандарти. Ценово се нареждат много по-изгодно от цените на Blaser, Spuhr, Recknagel и други. В комбинация с ниско тегло вградена либела и два упорни зъбя нямат конкуренция в класът си. TEST of day rifle mounts AUDERE. Leader in Italy in reliability, repeatability of each shot during assembly and disassembly! With built-in spirit levels for leveling the weapon. Available in different heights and models. Perfect choice for longrange shooting with guarantee maximum accuracy!

прочети още
21 май 2021
Нощен Прицел Syton HT60 идеален за лов до 500 метра

Тестваме новият нощен прицел с цветна камера Syton HT60. Уредът е ултра лек и компактен, благодарение на вградената подсветка може лесно да се откриват рога на животни до 150 метра и позволява стрелба до 500 метра в зависимост от района и осветеността. Syton HT60 е оборудван с Wifi модул за бързо предаване на видео и снимки на мобилни устройства и таблети. Уредът разполага с различни скали и профили за прострелка на различни пушки и дистанции. В комплекта има зарядно, батерия, монтаж за пикатини и инстукции за работа. Менюто е много просто и лесно за работа с два бутона за движение на горе и доло и бутон ОК за потвърждение.

прочети още
4 май 2021
Тестваме Титаниеви Супресори "JAKI" - Финландско качество и Традиции

Финландската фирма "JAKI" лидер в производството на супресори за ловни и спортни цели, представи на пазарът новите титаниеви модели, които се характеризират с високо качество, дълга експлоатация и перфектна групираност. Благодарение на ниското тегло и компактни размери супресорите "JAKI" са избор на топ ловни и стрелци, които държат на високото качество, ниският шум и прецизност.

прочети още
13 април 2021
Тестваме новата полуавтоматична карабина JP 308 с дневна оптика Nightforce NX8 1-8x24 MIl

Тестваме карабина JP оборудвана с дневна оптика в FFP Модел NIghtforce NX8 1-8x24, която ползваме като бързомер на 1х увеличение, или като тактическа оптика за лов и далечна стрелба с възможност за корекция само по скала до 1000м. Изключително прецизна карабина която с боеприпас GGG 190gr HPBT направи група 0,4см на 100м. Изключително мек откат благодарение на дулният спирач. Като цяло тежко оръжие, много прецизно изискващо стрелба от трипод или двунога. Впечатление прави че тежките боеприпаси и пасват на цевта, с Gego Express подържда до 0,5 МОА група. На 300 метра групата е до 10см което е перфектно за такъв вид оръжие и оптика с увеличени 1-8х.

прочети още
5 април 2021
Тестваме най-продаваните термални монокуляри камери за 2020/2021

Днес имахме удоволствието да тестваме най-продавани и бюджетни термо камери за 2020/2021. Впечатлението, което създадоха в нас е че за бюджет до 2400 лв може да се закупи много лека, термо камера с обсег на откриване до 1200 метра. Вграден Wifi модул за споделяне на картината на таблет или телефон, управление на всички функции в реално време. Прави впечатление, че при термо прибори чувствителността е доста висока под 35мК, с фокусно отстояние 1.0 при 12 микрона, което позволява камерата да бъде с малки размери, тегло и чиста картина. Въпреки малкият дисплей на Hikmicro позволява безпроблемна работа до 5+ часа и работа от -20 до +50 градуса. Гаранцията е 2 години за целият уред, 2 години за батерията и 10 години на сензорът което е впечатляващо защото е най-скъпото в такъв вид прибори. Към момента на пазара компанията Hikmicro владее около 20% в световен мащаб и като лидер в охранителните камери на Hikvision предлага отлично качество на достъпна цена В линкът по-доло може да видите пълно ревю.

прочети още
26 март 2021
Най- добрата AR 15 AERO Precision M4E1, кал. 5,56х45 18″ Atlas S1

Тестваме една от най-прецизната нарезни карабина AERO Precision AR15 калибър 5,56 Изключително лека, удобна, компактен размер, телескопичен приклад, сменяеми цеви. Без проблем Прави поразяваме цели до 400 метра Групираност до 0,3МОА до 300м Цев 18" Пълнител 30 заряден Magpul

прочети още
26 март 2021
Термален Бързомер IRAY Holo HL13 Тест и Стрелба до 200м

Тестваме Термален Бързомер и Прицел IRAY Holo HL13 на разстояние до 200м Полуавтомат AR15 AERO Precision 5.56 18" Пълнител 30 заряден Трипод Kopfjager K800 Carbon Патрон GGG 55gr FMJ

прочети още
18 март 2021
Термо камера Pulsar Lexion с монтаж за стъкло

Тестваме термо камера за наблюдение и охрана Pulsar Lexion XP38 с бърз монтаж за стъкло и кола. Изключително зрително поле, бърза връзка към мобилен телефон или таблет с видео в реално време. САМО за ПРОФЕСИОНАЛНИЯТПАЗАР! Правоприлагане, сухопътна сигурност, горско стопанство, пожарогасене, спасяване на живот, граничен патрул, морска сигурност и охрана на президента - Lexion е предназначен за интензивна употреба от професионалисти. Продуктът не се предлага на гражданския пазар. Високочувствителен термичен сензор за изображения. Усъвършенстваният NETD <40 mK сензор произвежда изображения с прецизно разпознаване на детайли дори при неблагоприятни метеорологични условия като дъжд и мъгла. Дори когато термичният контраст е нисък, малките температурни разлики са ясно видими при богато контрастиращи изображения с висока разделителна способност. Устойчив на удари подсилен корпус Здравият подсилен корпус на Lexion е проектиран да издържа на удари и нестандартни сценарии на употреба. Оборудването, използвано от професионалистите по време на тяхната работа, включва много ситуации с неблагоприятни условия и стрес, когато е необходимо да се предприемат незабавни действия и е трудно да се работи внимателно с устройството. Pulsar е обмислил тези случаи и сценарии и е въвел специални подсилващи елементи, които гарантират, че агрегатът няма да бъде повреден в действие поради небрежната употреба. Собствената технология за увеличаване на изображението на Pulsar се състои от софтуерни алгоритми, предназначени да увеличат яснотата на изображенията и цялостните детайли на изображението. Image Boost води до по-рязко, по-подробно зрително поле и подобрени възможности за идентифициране на обекти. С висока резолюция Lexion XP може да се похвали с неохладена микроболометрична матрица 640x480px, на 17 µm, за много детайлни изображения.

прочети още
9 март 2021
Vectronix Terrapin X & Strelok PRO

Тестваме лазерен далекомер Vectronix Terrapin X и комуникацията му с Strelok Pro Най-доброто решение за далечна стрелба с абсолютна прецизност и надежност

прочети още
8 март 2021
Kopfjager 800 CF комплект с глава Reaper Grip

Тактически карбонов трипод Kopfjager 800 CF комплект с глава Reaper Grip за стрелба до 800м. Идеален за лов и прецизна стрелба. Възможност за стрелба: легнал, седнал,прав. Изключително прецизен, работа с една ръка ротационна глава на 360 градуса

прочети още
8 март 2021
Термален прицел IRAY SAIM SCT 35 Shooting 300m

Термален прицел IRAY SAIM SCT 35 IRау Ѕаіm ЅСT35 е термален прицел пpeднaзнaчeн зa нoщeн лoв, дeнoнoщнo нaблюдeниe, cтpeлбa нa близĸo / cpeднo paзcтoяниe. Ергономичният дизайн и отличното качество на изображението правят серията Saim отличен спътник, дори при дъжд и мъгла.

прочети още
8 март 2021
Puslar Digisight Ultra N455 LRF & Sabatti STR308

Тестваме дигитален прицел Puslar Digisight Ultra N455 LRF на разстояние до 300м Карабина Sabatti STR 308 Патрон GGG 308 Може да се ползва както през деня така и през нощта. Идеален прицел за разпознаване на трофеен дивеч до 250м позволяващ стрелба до 550м Посредством бърз монтаж може да се монтира на различни огнестрелни оръжия!

прочети още
5 март 2021
Тестваме новият Термален прицел IRAY RIHO RH 50LRF

Тестваме термален прицел IRAY RIHO RH50 LRF Карабина Tikka T3 308 win Патрон GGG 190 gr HPBT Stock KKC for TIKKA T3 Group at 100m is SUB MOA

прочети още
11 февруари 2021
Тестваме новият Термален прицел ARCHER Oziris и далекобойна система DSR 338

Имахме удоволствието да тестваме новата далекобойна система DSR 338 в комбинация с автоматичен термален прицел Archer Oziris. Интересното в случаят е, че двете системи напълно си паснаха, и позволят на стрелецът да поразява цели до 1500м. DSR разполога със сменяеми цеви, като благодарение на bullpup системата дава възможност да се ползват стандартни дължини на цевите в общ размер на карабината 85см.

прочети още
28 ноември 2020
Термален прицел ARCHER HUNTER LRF

Автоматичният термален прицел ARCHER HUNTER LRF, който промени светът. За пръв път в света имаме напълно автоматизиран прибор позволяващ автоматична корекция до целта с помощта на вграденият лазерен далекомер, метео станция, и мощен сензор разпознаващ рога и зъби на различни разстояния. Далекомерът работи до 1000 метра. Предлага се с монтаж за Picatiny или Blaser.

прочети още